02 května 2015

Pozvánka na přednášku

Srdečně Vás zveme na přednášku našeho největšího apokalyptika Karla Strouhala. Svatyni jsme už probrali, teď se vrhneme na dobu konce. Už nemusíte sobotu zahajovat jen "kolečkem". Pojďme si ji zahájit s šelmami!

Unikátní přednáška, která Vám může zachránit život na věčnosti. Veškerá fakta podložena Biblí a svědectvím sestry White. Přijďte již v pátek, v sobotu Vás pozveme na oběd!


Přednáší Karel Strouhal, kazatel Církve adventistů sedmého dne, autor úspěšných přednášek na téma Svatyně, ovoce ducha svatého, vyhlídky do budoucna, boží soud, sobota, zkáza a další.



Karel Strouhal
Kde? Sbor Církve adventistů sedmého dne ve Vojkovicích, číslo popisné 74.
Doprava: Autem z Frýdku - Místku kolem továrny na Hyundaie do Vojkovic. Vlakem do zastávky Dobratice pod Prašivou. Autobusem z nádraží Frýdek do Vojkovic.



Poznámky pod čarou:

- Přednášky se opravdu konají pod hlavičkou Církve adventistů sedmého dne.
- Plakát jsem nijak neupravoval. Originál naleznete zde.
- Sbor ve Vojkovicích je extrémní. Nereprezentuje běžné chování zbytku českých adventistů. Bohužel je nejblíže učení Církve adventistů  sedmého dne.

5 komentářů:

  1. Už jen obrázek je útočný...Proč CASD neumí přibližovat evangelium,ale pouze útočit na druhé a strašit? Ano Vojkovice- je to skanzen adventismu-žel reprezentuje 95% hlavní proud.

    OdpovědětVymazat
  2. Pravda jeste nikdy nikomu nevonela, a obzvlaste tehdy, kdyz odkryva skrvny vlastniho charakteru. Dekuji za tak krasny a dulezity seminar. Urcite se nelibi kazdemu, ale muze "zachranit" vecny zivot... a to jde.

    OdpovědětVymazat
  3. To je hrozné, jak může mít někdo tak vymytý mozek.

    OdpovědětVymazat
  4. Casd je církev kde se nekřtí malé děti. To znamená,že členem se stanete po seznámení s věroukou a po vlastním dobrovolném rozhodnutí. Pokud nechcete do tohoto společenství chodit, tak tam prostě chodit přestanete. A pokud budete chtít členství oficielně zrušit, tak vám nikdo nebude bránit. Nikdy jsem se s takovým jednáním nesetkala, a to jsem v církvi vyrostla a nyní už jsem v důchodovém věku.

    OdpovědětVymazat
  5. Casd je církev kde se nekřtí malé děti. To znamená,že členem se stanete po seznámení s věroukou a po vlastním dobrovolném rozhodPokud nechcete do tohoto společenství chodit, tak tam prostě chodit přestanete. A pokud budete chtít členství oficielně zrušit, tak vám nikdo nebude bránit. Nikdy jsem se s takovým jednáním nesetkala, a to jsem v církvi vyrostla a nyní už jsem v důchodovém věku.Všichni bývalí adv.které znám odešli z církve bez problému a nemají problém zavzpomínat na společně prožité chvíle. Kdo chce psa bít, ten si hůl najde. Tvoje chování anonyme je velmi nečestné a tvoje pomoc je zbytečná.

    OdpovědětVymazat